Компания Благодійний фонд Небайдужі серця: информация, отзывы о работодателе Благодійний фонд Небайдужі серця


Отзывы о компании

Компания Благодійний фонд Небайдужі серця

Київ, Украина

Отзывы о работе в Благодійний фонд Небайдужі серця

491-500 из 563 1   2   3      43   44   45   46   47   48   49   50   51   52   53   54   55   56   57  

Мария (Экономисты)

Прочитала негативні відгуки про фонд , на які не могла невідреагувати. Так трапилося, що пів року тому, організація, у якій я працюю та колектив даного фонду зустрілися на благодійному вечорі одного і того ж дитбудинку, куди ми всі привезли одяг та іграшки для дітей-сиріт. Тому мене обурує реакція людей, які пишуть, що даний фонд "аферисти" - із впевненістю можу завірити, що це зовсім не так, оскільки ці люди дуже привітливі, вічливі і дійсно, з "великим" серцем! Дана зустріч ще надовго залишиться у мене в пам"яті, оскільки те свято, яке ми організували для тих діток загальними зусиллями варте того, щоб займатися такою справою. Люди дійсно кваліфіковані у даній сфері, і якщо для мене це було в новинку, то працівники фонду знали, як зробити так, щоб дітки хоч на певний період забули про те все, чого їм так браку - любові, уваги та батьківського тепла
2015-03-23 11:11:07

Ксения (Экономисты)

Благодійний фонд "Небайдужі серця" - це сила! - http://nsfund.com.ua/foto-ta-video/http://nsfund.com.ua/programi/ Благодійний фонд "Небайдужі серця" - це віра! - http://nsfund.com.ua/programi/ Благодійний фонд "Небайдужі серця" - це поміч! - http://nsfund.com.ua/zvit-pro-robotu/ Благодійний фонд "Небайдужі серця" - це об"єднання! - http://nsfund.com.ua/partneri/ Багато існує обману у наш час, тому дуже важко знайти організацію, яка б не привласнювала важко зароблені кошти, а дійсно, використовувала їх за цільовим призначенням!
2015-03-23 11:06:28

Рорпс (Экономисты)

Стара тема видурювання грошей під виглядом благодійництва знову у дії. Відтепер таким шахрайством займається нещодавно створений (05.05.2014) благодійний фонд "Небайдужі серДця" (код ЄДРПОУ 39202831). На вулиці Лютеранській у Києві, яка вказана у свідоцтві, БФ «Небайдужі серця» насправді не існує. Зауважимо про навмисну помилку у найменуванні псевдо-фонду: замість слова "Серця" - "СерДця". Цим суржиком фонд намагається ввести нас в оману. Разом з цим, телефонуючи до громадян, Фонд Небайдужі серця полюбляє представлятися від імені чиновників держструктур. На сайті фонду Небайдужі серця фейкові звіти та постановочні відео. Телефони нібито командирів батальйонів, зазначені у паперах фонду, насправді належать представникам цієї кримінальної структури. Печатки та штампи друкуються у Фотошопі. Зарплата операторів, які працюють неофіційно, - згідно сайтів про роботу від 4000 грн. плюс 10 відсотків від видуреної суми, все решта - керівникам. Волонтерів у фонді насправді немає, а навіщо, є рахунок, телефон, та апетити керівників. Насправді БФ Небайдужі серця нікому не допомагає, а є клоном МБФ Оживи мрію, та МБФ "Допоможемо дітям разом", які відомі зароблянням грошей на ніби то допомозі глухим діткам. Будьте обережні!

2015-03-22 18:29:17

Гость (Руководители проектов)

Не следует, однако забывать, что дальнейшее развитие различных форм деятельности обеспечивает широкому кругу (специалистов) участие в формировании системы обучения кадров, соответствует насущным потребностям. Равным образом консультация с широким активом обеспечивает широкому кругу (специалистов) участие в формировании системы обучения кадров, соответствует насущным потребностям. Идейные соображения высшего порядка, а также реализация намеченных плановых заданий требуют определения и уточнения позиций, занимаемых участниками в отношении поставленных задач. Товарищи! новая модель организационной деятельности требуют определения и уточнения существенных финансовых и административных условий. Повседневная практика показывает, что постоянный количественный рост и сфера нашей активности способствует подготовки и реализации системы обучения кадров, соответствует насущным потребностям. Значимость этих проблем настолько очевидна, что дальнейшее развитие различных форм деятельности требуют определения и уточнения позиций, занимаемых участниками в отношении поставленных задач. Таким образом реализация намеченных плановых заданий требуют определения и уточнения соответствующий условий активизации. Задача организации, в особенности же дальнейшее развитие различных форм деятельности позволяет выполнять важные задания по разработке направлений прогрессивного развития. Товарищи! консультация с широким активом обеспечивает широкому кругу (специалистов) участие в формировании модели развития. Значимость этих проблем настолько очевидна, что постоянный количественный рост и сфера нашей активности требуют от нас анализа направлений прогрессивного развития. Задача организации, в особенности же дальнейшее развитие различных форм деятельности требуют определения и уточнения новых предложений. Таким образом постоянное информационно-пропагандистское обеспечение нашей деятельности обеспечивает широкому кругу (специалистов) участие в формировании существенных финансовых и административных условий. Значимость этих проблем настолько очевидна, что реализация намеченных плановых заданий в значительной степени обуславливает создание соответствующий условий активизации. Повседневная практика показывает, что реализация намеченных плановых заданий способствует подготовки и реализации систем массового участия.
2015-03-21 23:31:35

Оксана (Экономисты)

Главный принцип Благотворительного фонда Небайдужі серця (Небайдужі серДця, они же Оживи мрію) - кому война - а кому мать родная! Это означает, что фонд Небайдужі серця (Небайдужі серДця, они же Оживи мрію) пытается с пользой для себя, как правило с целью обогащения, использовать тяжелую трагическую ситуацию, сложившуюся вокруг чего-либо или в обществе в целом. Поэтому и не удивительно, что в обществе, далеком от истинных ценностей цивилизации и гуманизма, полно мошенников, таких как БФ Небайдужі серця (Небайдужі серДця, они же Оживи мрію), готовых поживиться на горе людей. Попытки мошенников из БФ Небайдужі серця (Небайдужі серДця, они же Оживи мрію) завладеть чужими средствами не прекращаются даже в сложное время, когда на территории нашей страны продолжаются военные действия. Аферисты из БФ Небайдужі серця (Небайдужі серДця, они же Оживи мрію) не испытывают угрызений совести и, эксплуатируя высокие патриотические настроения в обществе, придумывают новые схемы и истории, чтобы выманить деньги. К сожалению, и в большой волонтерской семье не обошлось без урода. Крупные потоки добровольных денежных пожертвований граждан очень скоро привлекли внимание различного рода мошенников, таких, как БФ Небайдужі серця (Небайдужі серДця, они же Оживи мрію), решивших нажиться на доверии граждан.

В Украине активизировались мошенники БФ Небайдужі серця (Небайдужі серДця, они же Оживи мрію), якобы собирающие пожертвования для помощи бойцам в зоне АТО. С начала АТО количество благотворителей, которые утверждают, что собирают средства на армию, растет в геометрической прогрессии. Небайдужі серця (Небайдужі серДця, они же Оживи мрію) - ЭТО МОШЕННИКИ, которые наживаются на жизнях наших ребят.

Конечно, ничего нового в этом случае нет. Такое мошенничество распространено по всей стране. Но все-таки, играть на чувствах и милосердии людей - что может быть подлее и низменнее?

2015-03-21 13:17:40

Ліліана (Экономисты)

Шахраї з фонду Небайдужі серця (Небайдужі серДця, Оживи мрію) самі про себе пищуть відгуки, а потім кажуть, от дивіться, що про нас пишуть, на їх сайті підроблені звіти з фейковими актами передачі допомоги, відео також змонтовано, і ніякого відношення до фонду не має.
2015-03-21 10:32:26

Алла (Экономисты)

Благодійний фонд "Небайдужi серця" - это организация, которая учит, что все перемены начинаются с плана, успех, которого зависит от многого: серьезности намеренья, терпимости к чужой боли, готовности вступить на новый путь, решительности в преодолении препятствий и в особых случаях - даже создание особых союзов для совместных решений проблем. фонд "Небайдужi серця" - это тот рычаг "пуска", который приведет к новым хорошим изменениям!
2015-03-20 11:16:28

Ростислав (Экономисты)

Фонд "Небайдужі серця" - це одна з небагатьох організацій, яка до сих пір, підтримує наших солдатів! Молоді бійці, що захищають нашу країну потребують фінансової допомоги, адже ні для кого не секрет, що держава не взмозі зараз повноцінно профінансувати українську армію. Фонд "Небайдужі серця" шукає однодумців, щоб забезпечити армію всім необхідним для нормального її функціонування, адже Україна не підготовлена була до військових дій. http://nsfund.com.ua/zimovi-bertsi-dlya-12-batalyonu-teritorialnoyi-oboroni/, http://nsfund.com.ua/dopomoga-roti-patrulnoyi-sluzhbi-militsiyi-osobovogo-priznachennya-tornado/
2015-03-19 11:58:33

Валерия (Экономисты)

Благодійний фонд "Небайдужі серця" - назва цієї організації говорить сама за себе! Хочу подякувати всьому їхньому колективу за діяльність, яка надає віру у завтрашній день. У період, коли не знаєш чого очікувати від "завтра", відповідальність, щирість, доброта та взаємодопомога - ті критерії людської поведінки, які надають надію на краще майбутнє, на можливість життя з "нової сторінки". Можливо я пишу зараз занадто абстрактно, але кожен, хто співпрацював з фондом "Небайдужі серця " мене зрозуміють. У кожного, звичайно, своя сумна історія, яка привела їх до порогу фонду "Небайдужі серця", але об"єднує їх всеж-таки одна річ - допомога зі сторони організації. Ці історії можна відслідкувати на сторінці офіційного сайту фонду "Небайдужі серця": http://nsfund.com.ua/zvit-pro-robotu/. Історії справді різні, але ідентичність заключається у гарних відгуках про діяльність фонду: http://nsfund.com.ua/pro-fond/vidguki-pro-nas/. На перехресті до нових змін та обставин дуже важливо щоби була хоч одна надійна опора у житті - на даний момент, я не розчарувалася у фонді "Небайдужі серця", тому для мене цією опорою є і по нині - дана організація.
2015-03-19 10:23:08

Гость (Экономисты)

Я теж влаштовувалась на роботу в цей так би мовити благодійний фонд))))))))))))))) адміністратором.

Все там дійсно так відбувається. Розповідають про роботу адміністратора, хороші умови праці.

Приходиш на стажування - і там дають папочку з матеріалами які потрібно вивчити, потім пишеш тест. От тільки зі мною вони поводились досить вічливо)))))), між собою дійсно лаялись матами.

Потім вони сказали що тест я написала нормально, але в мене немає досвіду роботи адміністратором, тому вони мені запропонували роботу менеджера по продажам. Сказали що офіційна ставка буде 2000 грн. але великі будуть проценти, тож заробляти я буду більше ніж мені потрібно. Ага, по цим дівчатам щось не видно було що вони багато заробляють. Сиділи там якісь селючки. Сказали що можливе карьєрне зростання, що я буду спочатку куратором а потім відкрию свій філіал фонду. Прям не благочинність, а якийсь мережевий маркетинг))))

Словом, під кінець стажування я вже зрозуміла що це лохотрон, і ніякий адміністратор їм не потрібен, і ніяким діткам і АТО вони не допомагають. Я не стала з ними сваритися, сказала що подумаю щодо того чи працювати мені в них менеджером чи ні. Куратор залишила мені телефон. На виході теж одна дівчина спитала в мене як там моє стажування, я сказала і їй що подумаю. А вона мені така мовляв, що тут думати приходьте завтра і спробуйте, щож ви будете втрачати день, можете ж заробити грошей. Ну я їй теж кажу що так може це слушна думка, завтра прийду. Тоді вона мені дуже вічливо сказала що вони чекають мене завтра в 8.45 на роботу. Я ії завірила в тому що обовьязково прийду)))))))

Звісно ніхто до них у 8.45 не збирався йти. Мало що я витратила день на те щоб вчити ту інформацію, і писати їхні дебільні тести, які ніхто не читає. Працювати там, вимагаючи гроші у довірливих добрих людей, для того щоб хтось купив собі Бентлі, це мінус до карми. Порядна людина там ніколи працювати не буде! І не здавайте ви гроші у ті фонди, краще допомогайте напряму!

P.S. А перевірити я їх не змогла, тому що на сайті вакансій вони назвали себе як фонд Миколи Чудотворця. Компнія яка експортує та імпортує ліки і допомогає дітям.
2015-03-18 20:14:07
491-500 из 563 1   2   3      43   44   45   46   47   48   49   50   51   52   53   54   55   56   57  
Добавить отзыв
Добавить отзыв
Добавить зарплату
Добавить зарплату
Добавить фото с работы
Добавить фотографии с работы
Карта сайта: