Компания Благодійний фонд Небайдужі серця: информация, отзывы о работодателе Благодійний фонд Небайдужі серця


Отзывы о компании

Компания Благодійний фонд Небайдужі серця

Київ, Украина

Отзывы о работе в Благодійний фонд Небайдужі серця

461-470 из 563 1   2   3      40   41   42   43   44   45   46   47   48   49   50   51   52   53   54   55   56   57  

Даяна (Экономисты)

Я сегодня поняла одну вещь, чем лучше ты к человеку относишься, тем больше он тобой пользуется, теряет интерес и, наконец, ты ему просто становишься не нужен! Нужно иметь действительно большое сердце, чтобы что-то отдавать и не ждать ничего взамен! Я раньше думала, что это невозможно, поскольку таких людей уже и не осталось, но фонд привел к коллизии в моем утверждении, чему я очень рада! Спасибо коллективу данного фонда за самоотверженный труд!

2015-04-07 11:49:24

Дарья (Экономисты)

Большую благодарность выражаю всем работникам благотворительного фонда "Небайдужі серця" за их выдержку, упорство и человечность. Много читала отзывов об этом фонде, которые являются совершенно противоположными между собой. Но, как человек, который, работает в сфере благотворительности и лично знакома с работниками данного фонда, хочу сказать, что фонд "Небайдужі серця" - это находка для тех, кто надеется, так как именно здесь вы можете найти необходимую вам поддержку. Вы действуете в правильном направлении, а направление это - добро!

2015-04-06 20:17:01

Ольга (Экономисты)

Шановні співвітчизники, подивіться дане відео: https://www.youtube.com/watch?v=cxbR4VPM0ik

Особисто я, після перегляду, була під враженням ще довгий період. Обговорюючи якісь глобальні проблеми, ми не бачимо того, що відбувається зовсім близько. Усі хвилюються та надсилають кошти бідним африканським дітям або ж роблять грошові внески для певних досліджень за кордоном. Але мало хто цікавиться життям та станом наших, українських, дітей, яким не так повезло у житті, однак вони хочуть як і всі інші, жити в умовах, гідних для прожиття людини. Саме благодійний фонд «Небайдужі серця» відгукнувся на прохання Житомирського центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів. Прохання заключалося у допомозі придбати будівельні матеріали для утеплення центру, на що фонд «Небайдужі серця» відгукнувся без зволікань! Звіт їх роботи можна прослідкувати на відео або ж, безпосередньо, на офіційному сайті фонду «Небайдужі серця»: http://nsfund.com.ua/zvit-pro-robotu/ .
Їх звіт про допомогу доволі таки «прозорий», у ньому чітко відслідковується кожний фінансовий крок, тому мені просто не зрозуміло чому псують репутацію фонду «Небайдужі серця». Просто перегляньте дане відео, ознайомтеся з їх звітом - цього буде достатньо для розуміння того, що це за організація. А писати такі наклепи, може лише людина, яка або нічого не знає за даний фонд, або, якій платять гроші за весь цей бруд.

2015-04-06 10:43:57

Олеся (Экономисты)

Спасибо большое фонду за их значительный вклад в развитие благотворительности. В вашей, действительно, не легкой деятельности - много сложных жизненных преград, которые, иногда, мешают осуществить задуманное, но только не в случае работы коллектива фонда . Их твердая жизненная позиция, серьезный настрой, непреодолимое желание, широкие возможности, коллективная поддержка и , не мало важное, настойчивость - приводят к успеху любого дела, за которое берутся волонтеры. Поэтому еще раз спасибо фонду за труд и пожелание - еще большего развития и всеобщего понимания!
2015-04-06 10:18:26

Roma (Инженеры / Технологи / Проектировщики)

Почитали відгуки позитивні про так званий благодійний фонд Небайдужі серця (Небайдужі серДця відгуки), і одразу ж постає питання: невже пересічні українці настільки наївні та недалекі, щоб повірити у істиність цих висловів. Проаналізувавши подібні відгуки (отзывы) з декількох сайтів, зі 100 відсодковою впевненістю можемо стверджувати, що вони пишуться так званими Інтернет-тролями. Підозріла одинаковість виразів, стилістики, та безліч одинакових граматичних та пунктуаційних помилок - тільки підтверджує цю думку. Отже, представники БФ Небайдужі серДця (БФ Небайдужі серця відгуки, БФ Неравнодушные сердца отзывы), намагаються показати позитивну картинку щодо їхньої діяльності, але логіка нам підказує, що чим позитивніше на словах це виглядає, тим сумнівніше їхня діяльність. Тим паче, навіть доказова база допомоги (фотошоп-звіти, липові відео, та інші підробки) фейкова, оскільки суми, які там вказані для всеукраїнської організації з таким об"ємом інформаційно-комунікативного поля, це крапля в морі в порівнянні з надходженнями від жертв їхнього шахрайства. Облікова інформація про надходження коштів не відображається, а реально отримані кошти ідуть на приватні банківські карткові рахунки. В зазначеній організації часто-густо працівники працюють нелегально, про що свідчить активна пошукова діяльність операторів Call-centre, та пливність кадрів. Неодноразово про це читаємо у відгуках колишніх працівників. А ще вони говорять про використання досконалої техніки НЛП навіювання та здирництва, спеціально розробленої для телефонного спілкування з потенційними та довірливими клієнтами-благодійниками. Слід згадати горезвісні фонди Оживи мрію та Допоможемо дітям разом, їх клоном є БФ Небайдужі серця (БФ Небайдужі серДця отзывы, БФ Неравнодушные сердца відгуки). Наша порада тим, хто прагне надати допомогу, в першу чергу перевіряти інформацію. Це зробти дуже легко, перетелефонуйте до керівника отримувача допомоги, але номер телефону, чи інші дані, беріть з альтернативних (офіційних) джерел інформації. В наш час Інтернет-ресурси сприяють пошуку такої надійної інформації. При цьому будьте обережні, тому що завжди є ризик потрапити на підготовлену чи підставну особу. Краще перевірити двічі, ніж профінансувати шахрая.
2015-04-02 19:54:29

Саша (Экономисты)

Благотворительный фонд помог моему знакомому перебороть свою болезнь (если быть точнее травмы) после аварии финансирование оплаты по его операции! Поэтому с уверенностью я сотрудничаю с этой организациею, доверяю им и знаю, что деньги собранные волонтерами фонда помогут еще не одному человеку, который, возможно, борется сейчас за свою жизнь!

2015-04-02 15:42:21

Саша (Экономисты)

Благотворительный фонд помог моему знакомому перебороть свою болезнь (если быть точнее травмы) после аварии финансирование оплаты по его операции! Поэтому с уверенностью я сотрудничаю с этой организациею, доверяю им и знаю, что деньги собранные волонтерами фонда помогут еще не одному человеку, который, возможно, борется сейчас за свою жизнь!

2015-04-02 15:42:00

Тамара (Экономисты)

.

Хочу висловити свою подяку благодійному фонду «Небайдужі серця», розповівши свою історію. Сталося це напередодні новорічних свят уже минулого року, коли я відправила свою доньку до магазину за продуктами до новорічного столу. У метушні і турботах я втратила лік часу і, навіть, не помітила тривалої відсутності моєї дитини. Але стався роковий дзвінок, який перевернув моє життя вверх-дном: «Ваша донька у критичному стані, необхідно її терміново відправити у місто в госпіталь». Щоби ви розуміли, ми з донькою проживаємо в давно всіма забутому селищі, де населення станом на 2013 р. було до 300 чоловік. Тому умов для лікування у нашому місцевого лікаря не було, а після обстеження у міській лікарні – не було фінансової змоги вже у мене. На зібрання коштів у мене було 5 днів, кому я тільки не телефонувала, щоби зайняти гроші. Мені порадили звернутися до Благодійного фонду «Небайдужі серця», який оперативно відгукнувся і прийняв в той же день міри.

На сьогодні, завдяки оперативній праці колективу благодійного фонду «Небайдужі серця» - усі живі, як то кажуть, здорові і головне, дуже вдячні даному фонду за їх роботу. У селі мало можливостей, де можна заробити грошей, тому якби не благодійний фонд «Небайдужі серця» - не знаю яке було б завершення історії. Дякую Вам дуже і щиро вірю у Ваш розвиток у всіх регіонах України, навіть таких віддалених як у нас.

2015-04-02 10:37:52

Святослав (Экономисты)

Благодійний фонд - це рішення фінансового питання тоді, коли це здається неможливо.

Благодійний фонд - це опора та страхування на майбутнє.

Благодійний фонд - це колектив висококваліфікованих спеціалістів своєї справи.

Благодійний фонд - це партнерство фізичних та юридичних осіб, які об'єднуються для помічі однієї людини.

Благодійний фонд - це надійно, ефективно, швидко та результативно.

Дякуємо їм за їхню діяльність!

2015-04-01 12:31:30

Гость (Экономисты)

Знаю пару ребят из благотворительного фонда "Небайдужі серця"!
Реальные патриоты своего дела!
2015-03-31 16:44:45
461-470 из 563 1   2   3      40   41   42   43   44   45   46   47   48   49   50   51   52   53   54   55   56   57  
Добавить отзыв
Добавить отзыв
Добавить зарплату
Добавить зарплату
Добавить фото с работы
Добавить фотографии с работы
Карта сайта: