Компания Лексстатус: информация, отзывы о работодателе Лексстатус


Отзывы о компании

Компания Лексстатус

Киев, Украина

Отзывы о работе в Лексстатус

51-60 из 97 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10  

Василий Васильевич (Топ менеджмент / Директора)

Уважаемый Гость 2017-07-05 13:34:34

Снисходительное отношение к глупости присуще каждому умному человеку.
Абуль-Фарадж
2017-07-06 14:49:52

Гость (Экономисты)

Обережно! Лексстатус - ШАХРАЇ
Вдячні відгуки - опуси пройдисвіта Василя Васильовича, підлий негідник, тримає всіх за дурнів.
2017-07-05 13:34:34

Вікторія (Секретари / Офис менеджеры / Операторы)

Це моя перша робота після закінчення навчання. І знаєте, хочу сказати, це не так як у приказці перший млинець комом, це, по-правді, такий гарно підсмажений рум'яний перший "млинець". Отже, працюючи у компанії "Лекстатус" я зрозуміла, що я зможу багато чого у майбутньому. Це яскравий приклад того що людина, по-перше, вчиться розмовляти та знаходити спільну мову не тільки з партнерами, а й із клієнтами. По-друге, мені дуже приємно що в цій компанії гарний колектив та керівництво. І чудово, що керівництво навчало усіх аспектів роботи; По-третє, це дуже і дуже гарний старт для мене. І я з багатьма-батьма особами познайомилася, що принесе , я сподіваюся для компанії у майбутньому результати. Бажаю успіхів та процвітання експертній компанії "Лекстатус",а керівництву здоров'я та наснаги, також найкращих працівників, які люблять робити те, що вони роблять.
2017-06-22 19:05:21

Владимир (Инженеры / Технологи / Проектировщики)

На мою думку, загалом, компанія LexStatus Group потужна і динамічна, в плані розвитку існуючих напрямків діяльності та освоєнні нових перспективних проектів.
Після моєї роботи у технічному відділі, на посаді техніка БТІ, я мав можливість зсередини зрозуміти механізм роботи організації, і для себе зробити висновки на рахунок наявних плюсів і мінусів в організації робочого процесу, корпоративного духу і взаємовідносин працівників.
Основні досягнення (плюси) роботи в LexStatus Group:
+ Корпоративний дух на високому рівні – завдяки організації цікавих корпоративів в честь свят та днів народжень працівників.
+ Високий рівень забезпеченості необхідним обладнанням, технікою та зручне робоче місце в зручному офісі.
+ Попри поодинокі збої, рівень комунікації між працівниками високий і якісний (в основному завдяки впровадженню системи Планфікс)
+ Гарний керівник і дружній колектив (технічного відділу), який завжди може підтримати і допомогти при перенавантаженні одного із працівників роботою.
+ Практично постійна завантаженість роботою.
+ Достойна заробітна плата (у порівнянні з працівниками компаній конкурентів)
Мінуси роботи на посаді техніка БТІ:
- відсутність імовірності кар’єрного росту (конкретно на посаді техніка бті)
2017-06-20 07:02:28

Василий Васильевич (Топ менеджмент / Директора)

Анно, щиро дякую Вам за натхненний відгук! А також — за прекрасну роботу, дисциплінованість та гострий розум. LexStatus росте та розвивається саме завдяки таким професіоналам, як Ви. Від усього колективу хочу привітати Вас з народженням первістка! Бажаємо щастя Вашій сім'ї та з нетерпінням очікуємо Вашого повернення з декрету.
2017-05-29 12:18:49

Анна (Секретари / Офис менеджеры / Операторы)

Пропрацювавши в компанії LexStatus Group майже рік, я можу її оцінити як професійну оціночну компанію України, яка динамічно розвивається. Високий рівень знань працівників компанії, які в будь-який час допоможуть і підкажуть, надав мені можливість навчитися новій сфері діяльності та мотивував на особистий розвиток. Завдяки цікавим тренінгам, консультаціям, нарадам , я навчилася знаходити індивідуальний підхід до вимог клієнта, вмінню швидко орієнтуватися в нестандартних ситуаціях та оперативності у виконанні поставлених завдань, а також компетентності у своїй справі. Робота в компанії дала змогу пересвідчитись у вашій професійній майстерності, дисциплінованості і повсякчасній націленості на результат. А за допомогою тісної співпраці компанії з нотаріусами, агентствами нерухомості, банками надаючи широкий спектр оціночних послуг, я навчилася працювати оперативно і якісно, звертаючи увагу на побажання клієнта. робота в компанії LexStatus Group приносила мені лише задоволення, зацікавленість і бажання працювати й надалі. А завдяки молодому і енергійному колективу, який завжди вміє налаштувати на позитивний лад, кожен день на роботі проходив легко і невимушено, не дивлячись на високу відповідальність при виконанні своїх обов’язків. Бажаю всім успіхів.
2017-05-28 14:01:57

Лариса (Руководители отделов)

Доброго времени суток! Хочу поделиться своим праздником - 2-й годовщиной работы в компании! Спасибо руководству за возможность развиваться и учиться, пробовать и находить себя в новых направлениях! Спасибо коллективу не только за отличные и сложные работы, но и за хороших друзей! СПАСИБО
2017-05-25 09:51:54

Карина (Секретари / Офис менеджеры / Операторы)

Я благодарна за то, что мне довелось работать именно в компании Лекстатус, под руководством Виктории Юрьевны и непосредственным руководством Татьяны Александровны. Они обе и многие другие коллеги женщины открыли мне глаза на то, сколько всего может, именуемый "слабым", пол. Ухожу из офиса с легкой грустью, но недалеко, что радует. Буду работать и дальше с одесским филиалом, но уже в статусе партнера, а не сотрудника. Желаю компании процветания!
2017-05-24 21:56:55

Гость (Юристы / Адвокаты / Нотариусы)

Исходя из того что Вы- уморный гость (2017-05-21 22:15:41), не умеете контролтровать свои негативные эмоции (невоспитанность), вероятнее всего и являеться Вашей одной из больших проблем, которая мешает и трудовой деятельности, о чем свидетельствует Ваше активное прибывание на сайтах по поиску работу. Рекомендуем устроиться с Вашим уровнем интелекта на стройку-разноробочим, такие люди как Вы, там востребованны)
2017-05-24 08:10:59

Гость (Юристы / Адвокаты / Нотариусы)

Велика брехня (нім. Große Lüge) — пропагандистський прийом. Визначений Адольфом Гітлером у книзі «Моя боротьба» (нім. Mein Kampf, 1925 р.) як «брехня настільки велика, що ніхто не повірить у те, що хтось мав сміливість спотворити реальність так безсоромно».
2017-05-24 06:44:10
51-60 из 97 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10  
Добавить отзыв
Добавить отзыв
Добавить зарплату
Добавить зарплату
Добавить фото с работы
Добавить фотографии с работы
Карта сайта: