Компания Лексстатус: информация, отзывы о работодателе Лексстатус


Отзывы о компании

Компания Лексстатус

Киев, Украина

Отзывы о работе в Лексстатус

71-80 из 97 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10  

Василий Васильевич (Топ менеджмент / Директора)

Вітаємо, шановний Гість зі Львову 09:40:26! Складно вести діалог з людиною, яка не може аргументувати свої висловлювання. Якщо Вам є що сказати, окрім неправдивих та лайливих виразів - пишіть у Вайбер +38(067) 506-90-00 в зручний для Вас час.
Для користувачів ресурсу - завжди раді розумним реальним рекомендаціям, відгукам та питанням! Вайбер за номером +38 (067) 506-90-00 цілодобово.
2017-04-07 16:41:29

Наталія (Секретари / Офис менеджеры / Операторы)

Доброго дня! За недовгий час я зробила певні висновки про компанію, її очільників, працівників і певне Вам буде цікава моя думка. Працювати в компанії починаєш з упевненістю, що ти кращий з кращих, це окрияє і надає наснаги не лише для роботи, але для життя загалом. Ця робота - неймовірна можливість для талановитої молоді, зняти рожеві окуляри і побачи реальний світ, світ бізнесу, матеріальних цінностей, успіху і впевненості у собі. Ідеально поєднані риси усіх без виключеня членів команди вражають - це краса, як жіноча, так і чоловіча, гострий розум, компетентність, цілеспрямованість, надзвичайна самовпевненість. Я прагну бути такою, як Ви всі, і можливо, якби Ви були поряд фізично щодня, я б ніколи не писала цей відгук. "Лексстатус" - це коли тобі по-справжньому довіряють, коли про тебе турбуються і ти з першої хвилини почуваєш себе своїм. Я щиро вдячна за час, що ви на мене витратили, і за те, що недорікали за це, а також за знання, які отримала, вони не раз мені знадобляться. Долайте кордони, висоти, розвивайтесь і ніколи не зупиняйтесь.
2017-04-07 14:53:43

Гость (Строительство / Недвижимость)

JБЕРЕЖНО!!! ЛОХОТРОН ТА ВИКОРИСТАННЯ ВТЕМНУ В ЗЛОЧИННИХ ОБОРУДКАХ
2017-04-07 09:40:26

Василий Васильевич (Топ менеджмент / Директора)

Уважаемые Гость (в разделах экономисты, торговые представители, мерчендайзеры) и Катерина как менеджер по рекламе! Благодарим за внимание к нашей компании! Все четыре последних отзыва написаны в один день, более того — с одного IP-адреса. Очень приятно, что Вы настолько волнуетесь о нас, что не спите в 03:47 утра.
Признаемся честно — мы не знаем, что ответить на такую откровенную ложь. Хотим обратиться к человеку, который писал эти отзывы: не тратьте свое время на сочинение глупостей:)
Уважаемые пользователи ресурса — мы рады разумным и реальным рекомендациям по улучшению качества наших услуг. Наша почта — 5069000@gmail.com, номер: 067-506-90-00. П.С. Жаль, что на самом деле такие люди никогда не звонят.
2017-03-29 11:43:25

Гость (Экономисты)


Робила бабця оцінку для дарування частини помешкання, зняли 3600гр за роботу яка потім вияснилося коштує 250гр. Коли я дізнався і сказав що навіщо ви дурить стару людину, відповідь -" У нас такие расценки". Це ницість та бездушність !
2017-03-29 03:47:11

Гость (Торг. предст., супервайзеры, мерчендайзеры)

После того как сказал что не буду обманывать людей дальше в собеседовании не прошел, делайте выводы!

2017-03-28 17:30:19

Гость (Экономисты)

Хотите быть подопытными крысами Вам сюда !!! Стоят камеры над головой и сидит «надзиратель» , если заработали 20тыс грн принеся в компанию 200тыс, Вам заплатят 15тыс грн и скажут -тебе и так нормально! Уровень унижения максимальный — руководство это женщина без мужа с ребёнком, которая (подслушано) смеётся над своими сотрудниками говоря типо директору(некий Дмитрий -никак не может себе сложить цену) что они работают за 4-5тыс грн и гордятся этим! Приходите там Вам будут рады — бесплатный труд это сюда!

2017-03-28 17:29:25

Катерина (Менеджеры по рекламе)

Хотите быть подопытными крысами Вам сюда !!! Стоят камеры над головой и сидит «надзиратель» , если заработали 20тыс грн принеся в компанию 200тыс, Вам заплатят 15тыс грн и скажут -тебе и так нормально! Уровень унижения максимальный — руководство это женщина без мужа с ребёнком, которая (подслушано) смеётся над своими сотрудниками говоря типо директору(некий Дмитрий -никак не может себе сложить цену) что они работают за 4-5тыс грн и гордятся этим! Приходите там Вам будут рады — бесплатный труд это сюда! http://www.vnutri.org/lexstatus/
2017-03-28 07:40:20

Василий Васильевич (Руководители отделов)

Шановна, Галина Мерва! Ми дуже вдячні, що Ви знаходите час на пости про LexStatus на різних ресурсах! Красно дякуємо Вам за чудовий піар :) та за безкоштовну допомогу в розповсюдженні інформації про LexStatus як найбільшу Експертну та Маркетингову компанію України! Щодо окремих моментів Ваших двох останніх листів внесемо деякі уточнення: 1. Дмитро Олександрович — є директором компанії, що дуже легко перевірити абсолютно кожному! Але, те що за Вашою Галино, інформацією, директор працює в патрульній поліції Павлограду нас дуже здивувало)))) ! Вдень він завжди на робочому місці! Дуже Вам вдячні, Галино Мерва, за повідомлення, перевіримо інформацію)))))) 2. Наш НR-директор Ігор Олександрович щиро дякує за те, що Ви вважаєте його життєрадісним, представницьким та душевним! Абсолютно згодні з Вашою думкою, також це підтверджують багаторазові відгуки добродіїв, які з ним будь-коли контактували та величезна кількість Подяк та Нагород, в тому числі компаній Work.ua та Rabota.ua! Будь-ласка, якщо у будь-кого є бажання поспілкуватися з Ігорем Олександровичем і вневнитися в цьому - залиште заявку на нашому сайті - він обов’язково Вам передзвонить. Завжди раді кожному зверненню, пораді або просто спілкуванню по душам) 3. Стосовно захоплюючих розповідей співробітників - так, дійсно, співробітники це наша гордість, наша команда, а разом - наша Спільна Компанія LexStatus! Завітайте у будь-який з 26-ти офісів компанії LexStatus та поспілкуйтесь з будь-ким із 224-ти членів нашої команди! Також будемо вдячні за будь-які відгуки щодо вдосконалення нашої роботи! Електронна Пошта - 5069000@gmail.com, номер 067-506-90-00, але краще і оперативніше - Вайбер. Галино, бажаємо успіхів знайти роботу, а також, щоб Ваш майбутній роботодавець не став шукати Ваше ім’я та прізвище у Гугл і Яндекс, і ніколи не дізнався, на що Ви витрачаєте свій час)
2017-02-23 15:20:18

Гость (Юристы / Адвокаты / Нотариусы)

Ознаки, які вказують на те, що перед вами – шахраї: запрошення на роботу звучить як заклик, розповідь про компанію – як реклама. На співбесіді жертву зустрічає життєрадісний, представницький співробітник і починає душевну розмову, грамотно користуючись прийомами психологічного впливу. Іноді, до захоплюючих розповідей, підключаються інші співробітники, кожен з яких розповідає свою історію кар’єрного та матеріального зростання в цій фірмі. Казка ? Саме ! Але, на жаль, довірливі люди попадаються – таки на гачок. Уникнути проблем допоможе лише ваша власна пильність.
2017-02-17 16:02:05
71-80 из 97 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10  
Добавить отзыв
Добавить отзыв
Добавить зарплату
Добавить зарплату
Добавить фото с работы
Добавить фотографии с работы
Карта сайта: