Компания immigratecan.ca | Canadian Universal Solutions Corp: информация, отзывы о работодателе immigratecan.ca | Canadian Universal Solutions Corp


Отзывы о компании  immigratecan.ca | Canadian Universal Solutions Corp

Компания immigratecan.ca | Canadian Universal Solutions Corp

Киев, Украина

Что мы предлагаем! У нас Вы можете получить консультацию по всем вопросам, касающихся переезда в Канаду. Лицензированные специалисты по иммиграции помогут Вам оценить шансы на въезд и продуктивное пребывания в стране, подготовить весь пакет необходимых документов. С нами Вы легко сможете подыскать в Канаде подходящее жилье, устроиться на престижную работу или начать обучение. Мы поможем Вам освоиться, обзавестись медицинской страховкой и полностью адаптироваться к жизни в новых условиях.

 Ведущим специалистом нашей компании является лицензированный иммиграционный консультант Инна Третьякова, член Регулирующего Совета Канадских иммиграционных консультантов (ICCRC), Лицензия R511206.

За ее плечами более 10 лет опыта работы под руководством ведущих иммиграционных адвокатов, членство в Ассоциации Профессиональных Переводчиков Онтарио (ATIO), руководящая роль в Совете правления некоммерческой организации Riverdale Immigrant Women Centre / Ontario, и множество положительных отзывов о ее профессионализме.

В своей работе Инна Третьякова опирается на поддержку слаженной команды специалистов, в которую входят как юрист-консульт, так и квалифицированные консультанты по образовательным программам. Воплощая один из основных принципов ICCRC, Инна Третьякова при решении сложной ситуации в деле клиента всегда готова обеспечить консультацию для получения второго мнения у авторитетных экспертов в области иммиграционного права. Инна Третьякова также является Комиссионером (аналог нотариуса) провинции Онтарио.

Наши сотрудники – опытные лицензированные специалисты, которые предоставят оперативную консультацию и квалифицированную помощь по всем Вашим вопросам. Мы гарантируем абсолютную конфиденциальность, оправданную стоимость услуг и индивидуальный подход ко всем нашим клиентам! 

Компания Canadian Universal Solutions Corp. зарегистрирована в Торонто, провинция Онтарио, Канада. Регистриционный номер компании в Ministry of Goverment Services Ontario  – 1937772. 


Отзывы о работе в immigratecan.ca | Canadian Universal Solutions Corp

101-110 из 795 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18      78   79   80  

Марк (Экономисты)

Я спілкувався з багатьма конторами, скрізь не дуже зрозуміло. Але тут настільки просто і доступно пояснили, що я зрозумів, що вони саме ті, кого я шукав! Дуже професійно працюють, жодних претензій. Їду вчитись, дуже давно про це мріяв! Інно Третьяков, вам окреме дякую за професійну консультацію та людське ставлення
2022-10-17 10:31:15

Алла (Экономисты)

Дуже грамотний юридичний супровід. Я б нізащо в житті сама цього не розібралася. Здала всі свої папірці і тепер зі спокійною душею можу займатися своїми справами, доки мене оформлюють. Дуже корисно. Рекомендую!
2022-10-12 11:51:53

Володимир (Экономисты)

Більше справ, менше розмов. Компанія взяла на себе всю паперову роботу, а мене турбують лише коли потрібні уточнення чи підтвердження. Я підозрював, що інженеру буде не важко отримати переїзд, а з CUSC це виявилося ще простіше. Виїжджаю наступного місяця, не можу дочекатися!
2022-10-11 08:48:14

Ірина (Экономисты)

Завершуємо оформлення, можна збирати речі. Вони показали себе з чудового боку. Кожну дрібницю допомагали вирішити. Знайти потрібний документ, звідки його виписати чи який держорган треба сходити. Ще й наприкінці дадуть комплект документів, завірених канадським юристом. Безкоштовно! Це відмінно!
2022-10-10 16:13:42

Аліна (Экономисты)

Ось нарешті зважилася на робочу візу. Багато чого прочитала в інтернеті, але сама готувати не стала документів. З ким не спілкувалася щодо Канади, всі мені говорили за цю фірму. Звернувшись до них, я зрозуміла, що зробила правильний вибір і вберегла себе від численних, можливо, навіть фатальних помилок.
2022-10-06 15:12:51

Віталіна (Экономисты)

Хочу висловити особливу подяку їхньому представнику, який допомагав у складанні історії, я мав докази, але як це викласти на папері, грамотно і послідовно я не знав. Мені допомогли. Бачиш результат роботи і розумієш – вони профі. А головне із величезним зарядом позитивної енергії. Тепер мене передали імміграційному нотаріусу, впевнений, що надалі без особливих зусиль зможу пройти інтерв'ю.
2022-10-04 10:46:55

Олена (Экономисты)

Дуже дякую хочемо сказати вашим представникам, без них, я думаю, процес імміграції був би набагато довшим і проблематичнішим, і той заряд оптимізму і віри в наші сили виявився дуже потрібним і важливим для нас, адже сумнівів було так багато!!! Як приїдемо до Ванкувера, напишемо новий лист і розповімо про адаптацію, про пошук роботи, про канадців, і про себе в Канаді!
2022-09-30 12:33:02

Андрій (Экономисты)

Моя вам порада, будьте з ними до кінця відвертими, тоді вони зможуть допомогти вам максимально. Я спробував приховати якийсь факт, і мені це тільки боком вилізло. Але представник компанії все розрулили та захистив мене в міністерстві, і віза МОЯЯЯЯ!
2022-09-28 19:04:15

Роман (Экономисты)

Давно хотів виїхати жити в Канаду, але для мене це завжди було чимось нереальним, щось за межею, я навіть не знав, з чого почати. Перерив весь інтернет і натрапив на цю компанію Canadian Universal Solutions Corp. Була підозра та недовіра, але після того, як я зв'язався з представниками, стало зрозуміло, що працюю з професіоналами своєї справи! Пояснили мені все від і до! Працюють із клієнтом поетапно, пропонуючи лише необхідні послуги. Боявся, не вірив, виявилось усе просто. Хочу сказати: велике спасибі всім фахівцям та адвокатам, що були зі мною до останнього дня в отриманні візи. Зараз насолоджуюся життям у Торонто! ОДНОЗНАЧНО РЕКОМЕНДУЮ І ЩЕ РАЗ ДЯКУЮ!!!))))
2022-09-20 13:11:36

Вадим (Экономисты)

У мене хороша англійська і французька. Кілька разів їздив до Канади туристом. Досить давно вивчаю канадський спосіб життя. Ця країна мене дуже надихає. Тому варіант переїхати туди на ПМП дуже привабливий. Імміграційний консультант мене запевнила, що мої шанси високі. Гроші - не проблема, тому я довірив свою справу компанії Canadian Universal Solutions Corp, щоб, напевно, отримати право на імміграцію. На початку війни, я знаходився у Франції. Зі мною зв'язався представник фірми і запропонував податись по програмі CUAET. Звичайно я відразу згодився, і разом з родичами подались по цій програмі через цю компанію. Протягом місяця усі отримали візи, а я ще й перекладені та нотаріально завірені свої документи, котрі мені згодились для влаштування на роботу. Сестра робила такі ж переводи вже на місці, в Канаді і заплатила за них ще більше, ніж я за всі послуги компанії!
2022-09-19 12:52:39
101-110 из 795 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18      78   79   80  
Добавить отзыв
Добавить отзыв
Добавить зарплату
Добавить зарплату
Добавить фото с работы
Добавить фотографии с работы
Карта сайта: